Listing Details

Perinteikäs Rantakatu saa modernia seuraa

Jos sinunkin mielestäsi asunnon sijainnilla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa on aika kääntää katseet Vaasan Rantakadulle. Rantakatu on jo sinällään käsite korkeatasoisesta ja halutusta asuinympäristöstä ja nyt se saa uuden tavoittelemisenarvoisen helmen, jonka arvo säilyy ja kasvaa.

Rantakatu 18:ssa sijaitseva entinen Virkamiestalo kokee komean renessanssin, kun koko talo rakennetaan täysin uuteen kuosiin sisältä ja ulkoa uuden arkkitehtisuunnitelman mukaisiksi tämän päivän moderneiksi asunnoiksi. Aivan jokainen vuosi tai vuosikymmenkään Rantakadulle ei synny uusia asuintaloja, joten tämä voi olla tilaisuutesi.

Nauti keskustan palveluista ja merellisestä ympäristöstä

Vaikka sijainti on Vaasan ydintä, kotipiha on rauhallinen ja suojaisa. Kadun ja talon väliin jää maastoltaan nouseva puutarha/leikkialue siis todellinen suojaisa korttelipiha.

Asuinympäristönä Rantakatu 18 on vaasalaisittain verraton. Meren läheisyys tuntuu ja näkyy eikä sitä varten tarvitse mennä edes ulos – korkeat näköalaikkunat avartavat näkymät yli kaupunginselän. Etäisyydet torille, ravintoloihin, kahviloihin terveyspalveluihin, teatterihin jne lasketaan vain minuuteissa. Silti asut sopivasti nurkan takana, ettei kaupungin liikenne yllä kotiovellesi.

Uusi olohuone

Huoneistoista on helppo laskeutua alas lenkille rantabulevardille, Kalarannan puistoalueelle ja talvisin vaikka jäälle ja pulkkamäkeen. Uusi kalarantakin – Kalastuksen talo, siintää suunnitelmissa ja tarkoittaa valmistuessaan uutta vaasalaisen viihtymisen, taiteen, ruokakulttuurin ja vapaaajanvieton satamaa. Rantamiljöö saa uutta eloa laitureineen ja ravintoloineen ja on pikantti lisä kävelyreitillesi.

Oletpa sitten vakiintunut vaasalainen tai muuttamassa vasta kaupunkiin niin Rantahelmi tarjoaa vaihtoehtoja – löydä oma helmesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *